Välkommen till

akulla bygg ab

Byggföretag Tyresö

Snickare till din tjänst

Välkommen hit till oss på Akulla Bygg AB, ett byggföretag som är aktiva på bland annat Tyresö. Hos oss får du professionell hjälp inom renoveringar och träarbete. Vi har huvudfokus på träarbete i form av paneler, altaner, väggar och renovering. Av våra snickare kan du få hjälp med små som stora projekt. Tack vare goda erfarenheter kan vi åta oss olika typer av byggprojekt. Vårt ständiga mål är att du som kund alltid ska känna dig nöjd efter ett väl utfört arbete.

Byggföretag Tyresö

Inom vårt byggföretag finns det mångårig erfarenhet i branschen. Därmed kan vi på Akulla Bygg AB erbjuda kvalitetssäker hjälp med det mesta inom träarbete och renoveringar. Vare sig du anlitar oss för träarbete eller renovering erbjuder vi ett omfattande arbete. Genom ett bra samarbete med både elektriker och rörmokare kan vi erbjuda heltäckande hjälp från start till slut. Vår utgångspunkt ligger i Haninge men arbetar i hela Stockholmsområdet, bland annat Tyresö.

Alltid till hands

Oavsett vilken typ av arbete eller projekt du har i åtanke kan du vända dig till vårt byggföretag, vår ambition är att alltid leverera bästa möjliga arbete och service. Har du några funderingar eller frågor är du värmt välkommen att kontakta oss.

VÅRA TJÄNSTER

Sammarbo 286, 137 67 Jordbro
Byggföretag Tyresö

Byggföretag Tyresö

070-758 28 29